Henriette Lyngsted

Direktør, Landskabsarkitekt mdl
Specialist i hestestalde

Uddannet landskabsarkitekt og Medlem af Danske Landskabsarkitekter. I kraft af sin uddannelse som landskabsarkitekt fokuserer hun både på det praktiske og det æstetiske i byggeri og udendørsarealer.

Henriette har dyrket hestesport i næsten 40 år og har skabt sig en kæmpestor erfaring omkring hestehold og hvad der er optimalt for dine hestes velbefindende.

 

Thue Zeuthen

Arkitekt maa

Thue

Thue Zeuthen har drevet selvstændig arkitekttegnestue siden 1992 og er bosiddende på Midtsjælland. Tegnestuens styrke ligger i kvalitet og i en stor berøringsflade. Han har deltaget i højt estimerede og kendte byggerier og projekter gennem tiden, spændende fra konkurrencer, nyopførelse af boliger, kontorejendomme og institutioner til renovering og indretning af såvel større som mindre ejendomme. I de senere år har tegnestuen desuden været involveret i design og opførelse af hestestalde. Thue Zeuthen har stor erfaring med byggestyring og totalentrepriser. Se mere om Tegnestuen Thue Zeuthen

 

Søren Bruun

Tømmermester, Totalentrepriser

anonym

Tømrermesterfirmaet Søren Bruun har drevet selvstændig virksomhed siden 2002 og har bl.a. specialiseret sig i halbyggeri. Det drejer sig om såvel industrihaller som ridehaller og specialbyggeri som eksempelvis hestestalde. Tømrerfirmaet hører hjemme i Sydsjælland i nærheden af Vordingborg, men løser opgaver i hele landet.