Stald_lille

Design af hestestalde

Lyngsteds Hestestalde har gennem mange år beskæftiget sig med design af hestestalde.

Vores dygtige arkitekter kan designe din nye hestestald, således at der bliver optimale forhold for dine heste, men selvfølgelig også for dig selv.

Stalden skal overholde lovgivningen, men skal naturligvis også være optimal for dig med opbevaringsplads til udstyr, foder, vaske- og strigleplads og måske også en rytterstue.
Læs mere

Ridebane_300x300

Design af haller, ride- og springbaner

Drømmer du om at få din egen ridebane?

Skal en ridebane fungere i mange år kan det betale sig at alliere sig med specialister, som kender alle faldgrupperne, som eksempelvis rigtig dræning af banen og det omliggende område.

Lyngsteds Hestestalde har den erfaring med design og anlæggelse, der er nødvendig for at få en bane, som du er glad for år efter år.
Et ridehus kan være alt fra mindre hal med en 20 x 40 m bane til et stort kompleks med alle faciliteter fra toiletforhold, kontorer og cafeteria. Vores brede erfaring betyder, at vi kan håndtere alle de ønsker du måtte have.
Læs mere

Moderne hestestald

Ombygning af eksisterende anlæg

I forbindelse med ikrafttræden af den nye hestelov den 1. januar 2016 er der mange hestestalde, som ikke mere overholder lovens krav.

Vi kender loven, både den del, som allerede er gældende, men også de skærpelser af loven, som er gældende fra 2020.

Hvis du er usikker på, om din hestestald lever op til kravene i den nye hestelov, kan du kontakte os for at få en uforbindende rådgivning.
Læs mere

Totalenterprise

Totalentreprise og anlægsarbejder

Vi samarbejder med kvalificerede entreprenører over hele landet og kan derfor tilbyde at stå for opførelse af nye hestestalde og ridehaller samt anlæg af ride/springbaner og andre udendørsfaciliteter.

Vi kan endvidere tilbyde at stå for ombygning og udvidelse af eksisterende stalde og anlæg.

Lyngsteds Hestestalde tilbyder kvalificeret bistand til design, projektering, byggestyring, rådgivning samt delvis- eller totalentreprise.
Læs mere